To do

Ontdek de verborgen schatten van Curaçao: Top 10 geheime stranden

Geplaatst op 26 juni 2023

Welkom op het prachtige eiland Curaçao, waar de zon altijd schijnt en de turquoise wateren uitnodigen tot ontspanning en avontuur. Terwijl de bekende stranden en resorts zeker de moeite waard zijn, heeft dit Caribische paradijs ook enkele goed bewaarde geheimen. In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de top 10 geheime stranden van Curaçao. Bereid je voor op afgelegen baaien, ongerepte schoonheid en onvergetelijke ervaringen!

  1. Playa Lagun: Verscholen tussen hoge kliffen ligt Playa Lagun, een intiem strand met kristalhelder water. Dit is de ideale plek om te snorkelen en te duiken, want de onderwaterwereld is hier adembenemend mooi.
  2. Cas Abao Beach: Cas Abao Beach is een ongerept paradijs met poederachtig wit zand en kalme, azuurblauwe wateren. Geniet van het rustige strand en ontdek de kleurrijke vissen tijdens het snorkelen.
  3. Playa Porto Mari: Omgeven door een schilderachtig landschap en weelderige begroeiing, biedt Playa Porto Mari een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en ontspanning. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de beroemde “zwijnenbaai” in de buurt!
  4. Knip Beach (Kenepa Grandi): Met zijn turquoise water en de dramatische kliffen op de achtergrond is Knip Beach een waar paradijs. Dit is de ideale plek om te zwemmen, zonnebaden en te genieten van de prachtige omgeving.
  5. Playa Kalki: Playa Kalki, ook bekend als Alice in Wonderland, biedt een geweldige duikervaring. Verken de kleurrijke koralen en de diverse zeedieren die deze verborgen schat te bieden heeft.
  6. Daaibooi Beach: Daaibooi Beach is een rustige baai met kalme wateren, omringd door mangroven en kleurrijke vissersboten. Dit strand is perfect voor gezinnen en snorkelliefhebbers.
  7. Playa Piskado: Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, bezoek dan Playa Piskado, ook wel bekend als “Playa Grandi”. Hier zwem je samen met zeeschildpadden, want dit strand is een favoriete plek voor hen.
  8. Jeremi Beach: Jeremi Beach is een klein, afgelegen strand met helderblauw water en een prachtig rif. Dit is een geweldige plek om te snorkelen en te genieten van de serene omgeving.
  9. Playa Santa Cruz: Playa Santa Cruz is een verborgen juweeltje dat wordt omgeven door kliffen en mangroven. Het is een ideale plek voor zowel snorkelaars als liefhebbers van zonnen.
Vorige bericht
«

Misschien vind je dit ook interessant

Gerelateerde berichten

Met de catamaran naar Klein Curaçao

Met de catamaran naar Klein Curaçao

Geplaatst op 23 februari 2023

Wil jij één van de gaafste uitjes doen die het eiland te bieden heeft? Ga mee met de catamaran naar Klein Curaçao! BlueFinn Charters Curaçao biedt 7 dagen per week boottochten naar het…

Verder lezen

Selecteer jouw voorkeurstaal