To do

Met de catamaran naar Klein Curaçao

Geplaatst op 23 februari 2023

Wil jij één van de gaafste uitjes doen die het eiland te bieden heeft? Ga mee met de catamaran naar Klein Curaçao! BlueFinn Charters Curaçao biedt 7 dagen per week boottochten naar het paradijselijke eiland ‘Klein Curaçao’.

Stel je eens voor dat je jezelf bevindt op een onbewoond eiland, ver weg van de drukte van het dagelijks leven, omringd door de prachtige Caribische zee. Een adembenemend wit zandstrand strekt zich voor je uit, terwijl het kristalheldere water je uitnodigt om te verkennen. En in het hart van dit betoverende paradijs prijkt een schitterende, roze vuurtoren. Het klinkt als een droom, toch?

Nou, jij hebt de kans om deze droom werkelijkheid te maken! Ga aan boord van de BlueFinn catamaran en beleef een betoverende reis naar het prachtige Klein Curaçao. De reis begint vroeg in de ochtend, om 08:00 uur (BlueFinn2) of 08:30 uur (BlueFinn), dus zorg ervoor dat je 15 minuten eerder aanwezig bent. De boottocht duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van het weer. Eenmaal aangekomen op het eiland, kun je genieten van verschillende activiteiten zoals zwemmen, snorkelen, duiken, het verkennen van het eiland of gewoon ontspannen op het strand. Rond het middaguur wordt er een heerlijke barbecue lunch geserveerd, samen met een volledig gevulde bar. In de namiddag, rond 15:00 uur, wordt er terug gezeild naar het vasteland, met de wind in de rug. En vergeet niet het beroemde “Captains Happy Hour” dat dan begint. Rond 17:00 uur wordt er weer aangemeerd.

Een reis met de BlueFinn catamaran naar Klein Curaçao is een onvergetelijke ervaring. Je voelt de warme zon op je gezicht, de verfrissende zeewind door je haren en de zilte zeelucht inademen. De catamaran is zo gebouwd dat de kans op zeeziekte bijna nihil is, dus het is een perfecte keuze, zelfs als je gevoelig bent voor bewegingsziekte. De vriendelijke bemanning staat klaar om je te informeren over de interessante details van de plaatsen die je bezoekt tijdens de tour. Ze zorgen er ook voor dat je onbeperkt drankjes krijgt en geniet van een heerlijke barbecue lunch.

Boek excursie naar Klein Curacao
Volgende bericht
»

Misschien vind je dit ook interessant

Gerelateerde berichten

Ontdek de verborgen schatten van Curaçao: Top 10 geheime stranden

Ontdek de verborgen schatten van Curaçao: Top 10 geheime stranden

Geplaatst op 26 juni 2023

Welkom op het prachtige eiland Curaçao, waar de zon altijd schijnt en de turquoise wateren uitnodigen tot ontspanning en avontuur. Terwijl de bekende stranden en resorts zeker de moeite waard zijn,…

Verder lezen

Selecteer jouw voorkeurstaal